Vergaderen in hartje Utrecht?

De Beurs beschikt over verschillende zalen. Door het historische karakter van het pand zijn beide vergaderruimtes weer anders van sfeer en afmetingen. Zo is er voor elk type zakelijke bijeenkomst (vergadering Utrecht, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training of workshop) een passende zaal.

Bekijk onze Brochure voor de mogelijkheden hier!

Eerste Verdieping

Op de afsluitbare bovenverdieping van het eetcafé is ruimte voor 56 (diner) tot 110 mensen (borrel). De ruimte is sfeervol verlicht, zit vol authentieke details en heeft een eigen bar.

> Meer informatie

De Zeilmakerij

Een lichte ruimte op de tweede verdieping van ons pand. Authentieke raampartijen met zicht op de gezellige Neude. Bijzondere details verraden de geschiedenis van het pand; aan de grote haken langs het plafond spande zeilmaker Lammerts van Buren vroeger zijn zeilen. Uiteraard biedt de zaal nu al het hedendaagse comfort om uw diner, vergadering of workshop tot een succes te maken.

> Meer informatie

De Zolderkamer

Onder de schuine daken in de nok van het middelste pand van de Beurs. Een ruimte met een prachtig uitzicht over Neude.  Een prettige ruimte om samen te komen om te vergaderen, te eten of te borrelen.

> Meer informatie