Reserveren

Vanaf 18 april start ons terras seizoen weer! Zolang het terras staat werken wij voor zowel binnen als buiten niet met reserveringen, met uitzondering van speciale aanvragen en onze biertafels. 

Voor speciale aanvragen zoals bijvoorbeeld (afstudeer)borrels, bedrijfslunches en -diners, vergaderingen en presentaties kunt u ons altijd mailen op info@debeursutrecht.nl. U ontvangt binnen 2 werkdagen bericht. 

Wij verwelkomen geen vrijgezellenfeesten!

Op maandag 8 april 2019 zijn wij wegens een bedrijfsuitje de hele dag gesloten. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot ziens op een andere dag!

Zaal huren

Ben je geïnteresseerd in het huren van een zaal? Dan kun je een e-mail sturen naar info@debeursutrecht.nl, dan nemen wij contact met je op en bespreken wij graag de opties! 

Onze zalen zijn vanaf september weer beschikbaar!

Doe een rondje bij de biertafel

Een nieuwe toevoeging aan het interieur van de Beurs zijn onze biertafels. De naam zegt het al: aan deze tafels vloeit de drank rijkelijk! Dankzij een ingebouwde tap kun je hier samen met je vrienden je eigen bier tappen - en ervan genieten natuurlijk. Biertafels kunnen worden gereserveerd voor een diner (tot 11 pers.) of alleen voor een borrel (5-20 pers.) Een biertafel reserveren doe je via de mail.

Let op: legitimatie is verplicht voor alle aanwezigen aan een taptafel!