Werken bij De Beurs

Wij zoeken altijd nieuwe collega's! Met of zonder ervaring, maar wel met een positieve houding en de wil om door te werken onder ons motto: Gast blij, wij blij!

Ben jij niet vies van hard werken, gezelligheid en de bijzondere Beursformule? Vul dan ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en CV bij! We reageren binnen 5 werkdagen.

We're always looking for new colleagues! It doesn't matter whether you're experienced or a newcomer, as long as you have a positive attitude and the will to work hard. We want all our customers to leave happy!

Are you a hard worker? Fill out our application form and upload your cover letter and CV. We'll respond to you within five working days.

Vacatures

Vacatures

Keuken (Hulp Kok, Keukenhulp, Afwassers)

Kijk jij er naar uit om onderdeel te zijn van een fantastisch keukenteam en om waanzinnige gerechten te creëren op een toplocatie? Dan zoeken wij jou!

Vul binnen een paar minuten ons sollicitatieformulier in en vergeet niet je motivatiebrief en CV bij te voegen! Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Keuken - parttime of fulltime


Solliciteer

Leidinggevende (Shiftleader, Floormanager, Assistent Bedrijfsleider)

De Beurs op de Neude is op zoek naar leidinggevenden met veel ervaring in de horeca! Heb jij het in je om leiding te geven aan ons fantastische team? Ben jij iemand die altijd op zoek is naar uitdaging, gastvrij is, houdt van gezelligheid en graag wilt werken binnen onze bijzondere Beursformule? 

Vul dan binnen een paar minuten ons sollicitatieformulier in en vergeet niet je motivatiebrief en CV bij te voegen! Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Leidinggevende (Shiftleader, Floormanager, Assistent Bedrijfsleider) - minimale vereiste = 24 uur per week!


Solliciteer

Bediening en barmedewerker

Hey you! Wij zoeken nieuwe collega’s om het gezelligste team van Utrecht te verrijken! Houd jij van aanpakken en lijkt het je leuk om gasten blij te maken in het sfeervolle hart van Utrecht?

Vul dan binnen een paar minuten ons sollicitatieformulier in en vergeet niet je motivatiebrief en CV bij te voegen! Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Bediening/barmedewerker - parttime of fulltime


Solliciteer